Om os

HVEM ER VI ?

HVEM ER VI ?
VIRAL HJEMMESIDER ApS logo

VIRAL HJEMMESIDER ApS blev stiftet i 2017. Ideen var at små og mellemstore virksomheder kunne få en hjemmeside hurtigt, nemt og billigt, uden skjulte abonnementer, binding m.m. som mange af konkurrenterne gør det. 

Hos os får kunderne en moderne og flot hjemmeside til engangspris. Derudover skulle det være nemt at kunne tilkøbe content som animationsfilm, reklamefilm eller en facebookside. Derfor kom plus pakkerne, som skal gøre det nemt og overskueligt for kunderne at vælge den pakke der passer netop til dem. 

Vores mål

Vores klare mål er at alle kunderne er forskellige. Hos os kan man komme forbi til en dialog om hjemmesiden, eller klare det over telefon. Den personlige rådgivning er utrolig vigtigt, og derfor er det som regel altid den samme kontaktperson man har hos os.

Hvorfor vælge os

Vi er et professionelt webbureau, som ønsker at gøre det nemmere for de små og mellemstore virksomheder at vælge en hjemmesideudbyder. Hos os betaler man kun for det man køber. Man kan vælge en af vores 4 pakker (hjemmeside, +facebook, + animationsfilm eller +reklamefilm. Vi har ingen binding, abonnementer eller andre skjulte gebyrer hos os. 

Daniel Jensen VIRAL HJEMMESIDER ApS

Daniel Jensen

Partner, salg & produktionsleder

Marco Krag VIRAL HJEMMESIDER ApS

Marco Krag

Partner, salg & produktionsleder

Billede på vej

Asger

Webudvikler

Billede på vej

Martin

Webudvikler

Billede på vej

Mikkel

Filmfotograf

“Da jeg var træt af at betale mrd for at havde en hjemme side kontakte jeg VIRAL HJEMMESIDER. De har lavet to af mine hjemmesider til mine virksomheder. Jeg er fuld ud tilfreds med deres arbejde de har lavet”

– Michael Mikkelsen, CEO M-hs.dk

Daniel Jensen VIRAL HJEMMESIDER ApS

WEBANSVARLIG

INDHENT TILBUD

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en ny hjemmeside?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.