HJEMMESIDE PAKKE

PRISER FRA KUN 6.499,-

HAR DU SPØRGSMÅL?
SÅ KONTAKT OS PÅ +45 69 13 55 14

Styrk din virksomhed med en professionel hjemmeside

Med hjælp fra os, får du en professionel og prisvenlig hjemmeside, som kan få din virksomhed til at få flere henvendelser. Vi indsætter tekster, billeder og laver de menupunkter som du ønsker til din nye hjemmeside.
  • Ingen binding
  • Mobilvenlig
  • Design efter dine ønsker
  • GDPR/Cookie/Privatlivspolitik
  • Engangsbetaling
  • Personlig rådgivning
  • Fuld ejerskab over siden
  • Nemt selv at rette i efter

WORDPRESS EKSPERTER

GOOGLE-PAKKE I ALLE KØB

Vi har ingen binding, skjulte gebyrer eller andet. Du får overdrages hjemmesiden til fuld ejerskab hos dig. Vi arbejder kun med engangsbetaling, ingen binding og valgfri hosting hvor du ønsker.

Det tager typisk 2-3 uger fra vi er startet, til alt er rettet efter dine ønsker.

Du vil nemt selv kunne rette tekster, billeder m.m. når du får overdrages hjemmesiden. Vi sætter dig naturligvis ind i hvordan du selv logger ind og retter det du måtte ønske.

Vi hoster ikke din hjemmeside. Dette gøres hos en valgfri hostingudbyder. Vi hjælper dig naturligvis med at få købt domæne og får sat siden op hos din valgte hostingudbyder. Dermed er du sikret den bedste pris og står selv som den reelle ejer af din hjemmeside.

FILM PÅ HJEMMESIDEN

Hos VIRAL HJEMMESIDER ApS kan du vælge at købe en hjemmeside alene, eller vælge en af vores pakker som indeholder facebookside, animationfilm eller reklamefilm. På den måde får du en kombineret pakke, til en meget prisvenlig pris.

MOBILVENLIG

Vi sørger altid for din hjemmeside er moderne og lever op til de moderne teknologiske standarder der er. Derfor laver vi altid din hjemmeside mobilvenlig så den virker på mobil og tablet. 

Hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig i dag, vil du tabe rigtig mange kunder, da langt de fleste i dag tilgår hjemmesider via deres mobiler. 

Klippekort VIRAL HJEMMESIDER Aps

KLIPPEKORT

Ønsker du vi hjælper dig med løbende ændringer og opdatering af indhold på din nye hjemmeside, kan du vælge at købe et klippekort hos os. På den måde kan du få support og ændringer på din hjemmeside, når du har lyst, og kun bruge klip af den tid det tager for os at lave.

Klippekort VIRAL HJEMMESIDER Aps

TIDLIGERE KUNDERS ORD

Daniel Jensen VIRAL HJEMMESIDER ApS

Webansvarlig

INDHENT TILBUD

Ønsker du at blive ringet op angående tilbud på en ny hjemmeside?
Så udfyld dine oplysninger her og vi ringer til dig.