Blog

Sådan finder du den rette babyalarm

Sådan finder du den rette babyalarm

Når man venter sig en baby er der mange ting, som man skal ud og investere i inden babyen kommer. En af dem er en babyalarm, som de sidste par år har udviklet sig ekstremt meget. Før i tiden var der et begrænset udvalg af babyalarmer, som alle sammen kunne mere eller mindre det samme.

Det har ændret sig – og den dag i dag, vil du opleve et langt større udvalg af babyalarmer med alverdens funktioner. 

Hvad koster en babyalarm?

Før i tiden lå prisen på babyalarmer på nogenlunde samme niveau uanset, hvilket mærke du købte. Sådan er det ikke helt mere – tingene har ændret sig en del, og nu fås babyalarmer fra et par hundrede kroner helt op til flere tusinde kroner. Så inden du går i gang med at lede efter en babyalarm, så kan det være en god ide hvis du sætter et maks på, hvad du ønsker at betale for en babyalarm. 

Hvis du er på udkig efter en babyalarm i et fornuftigt prisleje, så kan vi anbefale at kigge på en babyalarm fra Neonate. Her får du rigtig meget babyalarm for pengene, og der er ikke brugt penge på en masse fancy funktioner som er unødvendige i sidste ende. 

Hvilke typer babyalarmer findes der? 

Udover bare at springe meget i priserne, så er der også kommet en masse forskellige babyalarmer som alle falder ind under 3 primære kategorier. 

Analoge babyalarmer

En analog babyalarm er det som vi i dag kender, som en gammeldags babyalarm. Den kører på et gammelt system, som hverken er særligt sikker eller særligt stabilt. Du vil kunne opleve at andre babyalarmer eller walkie-talkier går ind over samme frekvens som din babyalarm hvilket er upraktisk. Det betyder i praktisk også at din babyalarm-sender kan gå i modtageren hos andre, som kan sidde og lytte med hos dig. 

Digitale babyalarmer 

I takt med at der er sket en udvikling på det digitale område ser man i dag, at mange babyalarmer kører på digitale frekvenser, hvilket betyder du typisk er krypteret og der derfor ikke er ændret end dig der kan hører på din babyalarm. Det er for mange en god sikkerhed. Yderliger betyder det også de er langt mere stabile og udsender færre stråler. 

Video Babyalarmer

På det seneste er der kommet et større og større marked for babyalarmer med video funktion, hvilket mange mennesker finder rigtig nyttigt. Så udover at kunne lytte på deres baby, så har du også mulighed for at have et øje på den.

Leave a comment